Wij kunnen niets zonder uw hulp

Stichting One Fine Day wil graag ieder kind met een ziekte of beperking een fijne dag bezorgen. Even geen zorgen maar genieten van de frisse wind en het mooie uitzicht over het water. De mogelijkheid bieden om het Markermeer of IJsselmeer te verkennen. Om onze doelen te kunnen bereiken hebben wij uw hulp nodig. Niet alleen zijn wij voor de financiering van onze vaartochten geheel afhankelijk van giften, ook de beschikbaarheid van voldoende schepen, schippers en vrijwilligers is van grote invloed op de mate waarin wij vaartochten kunnen organiseren.

Wat kunt u doen?

Ondersteun ons om de vaartochten kosteloos te kunnen aanbieden. Bijvoorbeeld door geld te verzamelen of ons uw diensten (materieel of immaterieel) aan te bieden. Alle hulp en elk initiatief is welkom. Of je nu een bedrijf, vereniging, particulier of kind bent, iedereen heeft de mogelijkheid om zijn of haar steentje bij te kunnen dragen. Wij willen je daar graag bij helpen.

Belastingvrij schenken

Wist u dat Stichting One Fine Day is aangemerkt door de belastingdienst als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI status)? Hierdoor komen giften en donaties in veel gevallen in aanmerking voor belastingaftrek. En betalen wij geen schenkingsbelasting / successierecht over (testamentaire) giften en legaten die aan onze stichting worden nagelaten. Met onze Overeenkomst Periodieke Schenking (OPS) kunt u zelf, zonder tussenkomst van een notaris, een periodieke schenking afsluiten die u in voorkomende gevallen zonder drempel recht geeft op belastingaftrek voor de inkomstenbelasting. Lees meer op deze pagina of download vrijblijvend onze Overeenkomst Periodieke Schenking.