Een onvergetelijke belevenis

Een vaartocht op het mooie Markermeer of IJsselmeer

Stichting One Fine Day (OFD) zet zich in om een leuke, educatieve zeilbelevenis te organiseren voor kinderen met een ziekte of beperking. Dankzij de inzet van de Stichting en de hulp van de vele donateurs is het mogelijk om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen, waardoor zij even afstand kunnen nemen van de dagelijkse moeilijkheden.

Een groot plezier voor iedereen

Onze ervaring is dat de kinderen ontzettend veel plezier beleven aan de vaartocht, ongeacht hun ziekte of beperking. Hoewel de ouders of begeleiders natuurlijk hun verantwoordelijkheden hebben, genieten ook zij van dit unieke dagje uit. En voor de schippers en de overige vrijwilligers is het elke keer weer een hele belevenis om zo veel enthousiaste jongeren te mogen trakteren op een vaartocht. Heb je een leuke groep kinderen die wij mogen verrassen met een dagje op het water? Meld je dan hier aan!

Schepen en vrijwilligers

Om kinderen een onvergetelijke dag te kunnen bezorgen, hebben we schepen en vrijwilligers nodig. Heb je zelf een charterschip en wil je dit af en toe ter beschikking stellen aan OFD? Neem dan contact met ons op! Of wil je je inzetten als vrijwilliger en zo bijdragen aan een onvergetelijke dag voor kinderen die wel een verzetje kunnen gebruiken? Meld je dan hier aan als vrijwilliger bij One Fine Day!

Sponsors en donateurs

Natuurlijk zijn we heel blij met alle steun die we al krijgen, onder andere van de organisaties die hieronder genoemd worden. Maar we willen bij nog veel meer kinderen een glimlach op het gezicht toveren! En daarvoor hebben we geld nodig. OFD is volledig afhankelijk van (financiële) steun van particulieren en bedrijven. Wil je ons helpen? Dat kan door geld over te maken via Geef.nl. Ook is notarieel schenken mogelijk. De Belastingdienst heeft ons aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Verder kun je een actie organiseren waarvan de opbrengst voor ons is.