Ervaringen

De vreugde en het plezier van kinderen en begeleiders is niet alleen tastbaar tijdens de vaartochten van Stichting One Fine Day, maar komen ook altijd tot uitdrukking in de foto’s en dankbetuigingen die wij van hen ontvangen. Hierbij een korte bloemlezing uit de vele blijken van dank en waardering die ons achteraf werden toegestuurd.

VSO De Heldring

Aan alle mensen en bedrijven die deze dag voor ons hebben mogelijk gemaakt; Heel erg bedankt voor deze bijzondere dag, Wij van de TG-groep van VSO de Heldring hebben genoten. Voor de leerlingen was het van te voren best spannend. Want wat je niet kent dat is eng! Maar de dag is een geweldige dag geworden die ze niet snel zullen vergeten. Elke dag aan het eind geven de leerlingen sterren voor de dag. 1 ster betekent dat het een moeilijke dag was, 2 sterren betekent dat het een gewone dag was en 3 sterren betekent dat het een topdag was en wordt ook uitgelegd wat ervoor gezorgd heeft dat de dag 3 sterren verdient. Alle leerlingen hebben voor deze dag 3 sterren gegeven.

Speciaal onderwijs

We hebben met onze school  ontzettend mogen genieten van de zeiltochten. Voor de leerlingen was het een eye opener dat rust ook genieten is. Er waren zelfs leerlingen die moesten leren hoe je nou precies moet genieten van de rust. We willen jullie gigantisch bedanken voor deze kans. Graag tot een volgende keer!

Patientenvereniging

Wij willen u heel hartelijk danken voor de vaartocht met de ‘Abel Tasman’ op het Markermeer op D.V.. Aan deze tocht namen 16 kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking en hun begeleiders deel. Onze gasten genieten altijd enorm van de vakantieweek en daar heeft deze fijne vaartocht ook zeker aan bijgedragen. Nogmaals hartelijk bedankt!

Zorggroep

Goede morgen  bemanningsleden. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de heerlijke dag. Iedereen was gelukkig en blij. Voor ons was het een heerlijke tocht waar we even konden opladen. Jullie hebben ons weer een onvergetelijke dag bezorgd.

De kinderen waren vol vragen en vonden het een groot avontuur, met verhalen en piraten. En klap op de vuurpijl dat Sabrina in de mast werd  gehesen. De lunch was zalig en alles perfect verzorgd.

Dank je wel voor deze heerlijke dag.

lieve groet,